+

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató


A davidfaragas.hu weboldal üzemeltetője ezúton tájékoztatja a weboldal látogatóit a felhasznált adatok gyakorlatbantörténő felhasználásáról, és az adatkezelés folyamatáról.
1. Adatkezelő adatai:
A vevő adatait a webáruház üzemeltetője, Nagy Dávid  egyéni vállalkozó kezeli.
Adatkezelési nyilvántartási szám: 
Cégnév: Nagy Dávid e.v.
Székhely: 1161 Budapest pálya utca 139 1/1
Adószám: 76762639-1-42
Nyilvántartási szám: 53418236
Ügyfélszolgálat email: davidfafaragas@gmail.hu
Ügyfélszolgálat telefonszám: 06 20 354 77 33
A weboldal tárhely szolgáltatója, Paller Endre egyéni vállalkozó 8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 71
Tárhely szolgáltató adőszáma: 63478262-1-40


2. Adatkezelés megnevezése


Az Adatvédelmi nyilatkozat kizárólag Nagy Dávid egyéni vállalkozó, (Adószám:76762639-1-42 , Székhely: 1161 Budapest Pálya utca 139 1/1) Davidfaragás elnevezésű webáruházában http://www.davidfaragas.hu történő regisztráció,
vásárlás, hírlevélre való feliratkozás, és böngészés során megadott adatok felhasználásának és tárolásnak (a
továbbiakban együttesen: adatkezelés) szabályait határozza meg az Európai Parlament és a Tanács 2016/679
Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” összefoglaló nevén „GDPR”), az információs önrendelkezési
jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotörvény”), a Polgári Törvénykönyvről szóló
2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”) rendelkezései alapján megvalósuló Adatkezelési gyakorlat bemutatását
célozza.


3. Az adatkezelés jogalapja


A felhasználó megrendeléskor, hírlevélre feliratkozáskor, hozzájárul, hogy az Adatkezelő, Nagy Dávid e.v. a
megrendelések teljesítéséhez kötelezően előírt adatait kezelje.


4. Adatkezelés célja


Nagy Dávid e.v. adatkezelésének célja, a Dávidfaragás webáruházban történő megrendelések teljesítése, illetve
hírlevélre feliratkozást követően, hírlevelek küldése elektronikus formában.


5. Érintettek köre:

 A webáruház látógatói és hírlevélre történő felíratkozók.


6. Adatok forrása

A weboldal látogatása, böngészése alatt begyűjtött adatok, pl. a webhelyet megtekintő látogató automatikusan
rögzített IP címe. Regisztráció vagy vásárlás során a megadott személyes adatok, címek.


7. Az érintettekre vonatkozó adatok leírása
- Vezeték és keresztnév
- Szállítási cím
- Számlázási cím
- E-mail cím
- Telefonszám


8. Az adatkezelés időtartama:


A regisztráció, vásárlás vagy hírlevélre feliratkozás során megadott adatok kezelése a regisztrációval, vagy
feliratkozással kezdődik, és annak törléséig tart. Kivéve a számviteli bizonylatok esetében, hiszen a számvitelről
szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.


9. A személyes adatok gyűjtése


A webáruház üzemeltetője mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. A weboldal látogatása
személyes adatok megadása nélkül is lehetséges. Személyes adataira csak az Ön által kért szolgáltatások
biztosításához lesz szükség.
A weboldalon történő adatszolgáltatás minden esetben önkéntes, a rögzített adatok kezelője a weboldal
üzemeltetője. Minden olyan esetben, amikor olyan adatokra van szükségünk, mellyel Önt azonosíthatjuk, vagy
Önnel kapcsolatba léphetünk, azt jelezzük Önnek. A weboldal üzemeltetője a vevő megadott adatait kizárólag a
vevő megrendelésének teljesítéséhez, valamint a vevő által kért egyéb műveletek (pl. hírlevél küldése, megrendelt
áru postázása) céljából kezeli.
A weboldalra látogatók számítógépeinek és a telepített szoftvereknek bizonyos adatai rögzítésre kerülhetnek (IPcím,
böngésző típusa, látogatásának időpontjai). Az Ön által az oldal használata során megadott vagy a fenti
módon az üzemeltetőhöz került személyes adatok kezelése tekintetében a weboldal üzemeltetője maradéktalanul
betartja az elektronikus hírközlésről szóló és az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös
feltételeiről szóló kormányrendeletet, valamint a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
rendelkezéseit. Ennek megfelelően a weboldal üzemeltetője a felhasználó adatait kizárólag abban a körben kezeli,
amelyhez a felhasználó kifejezett hozzájárulását adta.


10. Cookie-k használata


A weboldal látogatásakor a rendszer cookie-t helyez el az Ön számítógépének merevlemezén, feltéve, hogy ez a
lehetőség engedélyezett az Ön böngészőprogramjában.
A böngészőjében Ön beállíthatja, hogy értesítést kapjon arról, ha a weboldal cookie-t kíván elhelyezni a
számítógépén és ezek küldését bármikor meg is tilthatja.
Ennek megfelelően Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy Nagy Dávid e.v. az Ön adatait jelen adatvédelmi
nyilatkozatban meghatározott és Ön által engedélyezett adatkezelési célok érdekében adatfeldolgozási műveletek
végzése céljából a vonatkozó jogszabályi követelmények betartásával kezelje.

11. Továbbított adatok és adatfeldolgozók
Csomagszállítás:
Magyar Posta Zrt.
Termék összehasonlítás, Megbízható bolt program:
A vásárlók e-mail címének tárolására az Árukereső (Online Comparison Shopping Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út
70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) adatfeldolgozó megbízással rendelkezik a
Megbízható Bolt Programhoz kapcsolódó vásárlói elégedettség-felmérés céljából. Az itt történő vásárlások után a
vásárló e-mail címe az Árukereső részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés
igénylése és megjelenítése. Az adatfeldolgozásra így továbbított átadott e-mail címet, mint személyes adatot
utasításunkra az Online Comparison Shopping Kft. kezeli, megfelelő írásbeli szerződés és adatvédelmi feltételek
mellett."
Az adatok kezelésével és biztonságával kapcsolatban az Árukereső adatvédelmi tájékoztatója ad részletes
információt.
Látogatás statisztika:
Google AdWords, StatCounter
A konverziós cookie-k által összegyűjtött adatokat arra használják, hogy összevont konverziós statisztikákat
nyújtsanak azoknak az AdWord-ügyfeleknek, akik bevezették a konverziókövetést. Az ügyfeleket tájékoztatják
azokról a felhasználókról, akik rákattintottak a hirdetésre, és továbbították őket egy konverziókövetési címkeoldalra.
Azonban nem kapnak olyan információt, amely lehetővé teszi számukra a felhasználók személyazonosítását.


12. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:


A következő adatok módosítását lehet elvégezni a weboldalon:
jelszó, vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, lakcím, szállítási és számlázási cím.
A személyes adatok törlését, vagy módosítását az alábbi módokon tudja az érintett kezdeményezni:
• e-mailben a davidfafaragas@gmail.com címre 
Az adatok törlése a lehető leghamarabb de maximum 24 órán belül megtörténik
A Szolgáltató kijelenti, hogy amennyiben a személyes adatok törlését kezdeményezték, úgy ezen tájékoztatóban
vállalt határidőn belül az adatokat elkódolja, a továbbiakban anonim módon tárolja.


13. A webhely tartalma


A honlapon elérhető tartalmakat a Felhasználó ingyenesen megtekintheti.
A weboldal felületén található adatok, leírások, képek, linkek, tájékoztató szövegek, valamint az oldal grafikai és
technikai szerkezete az oldalon látható formában Nagy Dávid e.v. kizárólagos szellemi tulajdona. Ezek
felhasználása, feldolgozása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi
következményeket von maga után.
Amennyiben jelen nyilatkozat tartalma megváltozik, úgy erre a tényre a weboldal üzemeltetője jól láthatóan fogja
felhívni a figyelmet a weboldalon


14. Jogorvoslati lehetőségek elérhetőségeit az ASZF menüpontban találja.


15. Hasznos információk


A GDPR eredeti, minden Európai uniós nemzet hivatalos nyelvén
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=celex%3A32016R0679
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Honlap: http://www.naih.hu
Telefon: 061-3911400
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Kapcsolat

  • Budapest 1161 Pálya utca 139 1/1
  • 06 20 354 77 33
  • davidfafaragas@gmail.com

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.